Spring over

Fra den mindste stue til den største sal

For alle hobbyister og professionelle giver vi adgang til pibeorgeloplevelsen

"Enhver organist bør kunne nyde den verdensberømte Johannus-klang"

Hej, godt at møde dig!

Et godt velstemt og velspillende klassisk orgel kan aldrig erstattes af et samplet kirkeorgel. Men det kræver at man har økonomien til at købe et klassisk orgel - til at vedligeholde det, og pladsen. Hvis en af de parametre ikke er til stede, er et Johannus orgel absolut det bedste, mest inspirerende og spændende alternativ.


Niels

Niels Frederik Andreasen  / Salgschef

Oplev vores samling af digital orgler

Siden 1968 har Johannus sat pibeorgelet inden for rækkevidde for musikere i alle striber, fra hobbyfolk med begrænset plads og avancerede, ambitiøse spillere til professionelle, der optræder i kirker eller koncertsteder. Alle vores modeller, fra det mindste øveorgel til det største specialbyggede instrument, kommer med den verdensberømte Johannus-lyd, som enhver organist har ret til.

Live

 

Opus

 

Studio

 

Ecclesia

 

Monarke

 

På opdagelse i den digitale orgelmusik: En Danmarkstourné med Johannus

Tag med os på en rejse gennem Danmark med Johannus.

Alsidige og prisvenlige orgler

En af de største fordele ved digitale orgler er deres alsidighed. Traditionelle pibeorgler er ofte enestående, omend store, dyre, temperatur følsomme, hvilket gør dem upraktiske for mange steder. Digitale orgler kan derimod kompakte og forholdsvis transportable, stemmer altid, hvilket gør det muligt for musikere at bruge dem i mange forskellige sammenhænge. De er også billigere end traditionelle orgler.


Mærk den tidløse lyd af kirkeorgler med Johannus!

Oplev den majestætiske lyd af kirkeorgler som aldrig før med Johannus! Disse digitale kirkeorgeler tilbyder den perfekte blanding af tidløs lyd og moderne teknologi for at bringe din musikalske oplevelse til det næste niveau. Uanset om du er professionel musiker eller bare musikentusiast, vil du elske lyden af Johannus' digitale kirkeorgel. Med dens avancerede lydteknologi kan du skabe lyde, der vil blive hængende i dig i hele livet. 


Lad Johannus vise dig kraften i digitale kirkeorgler i dag! 

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål?

Giv os et opkald eller send en mail til os når som helst, vi bestræber os på at besvare alle forespørgsler inden for 24 timer på hverdage. Vi svarer gerne på dine spørgsmål.

eller giv et kald på 55 81 03 70

Godt at se dig!

Er du interesseret i et digitalt orgel? Så lad os tage en snak om det. 

Skriv dine kontaktoplysninger, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt!