Spring over
 
30 dages returret | Gratis levering over 1.500,-
Butikker | 55 81 03 70 | mail@borgsound.dk
30 dages returret | Butikker | 55 81 03 70

Konkurrencer

Deltag i vores konkurrencer og vind lækre præmier

Generelle betingelser for deltagelse i konkurrencer udbudt af BORG SOUND

Er der mistanke om snyd, så forbeholder BORG SOUND sig retten til at undersøge samt at udelukke deltagere. Det er ikke muligt for ansatte, samt medlemmer af disses husstande, at deltage i konkurrencerne. Med mindre andet er anført, bliver der trukket lod blandt alle deltagere i konkurrencen.  


Ved at deltage giver du samtykke til at BORG SOUND må offentliggøre vindernes navn på sociale medier som f.eks. Facebook. Vinderen kan blive tagget i opslaget og bedt om at kontakte BORG SOUND således at præmien kan afsendes til vinderens adresse. Vinderen kan også blive kontaktet på e-mail. Det vil fremgå af konkurrencen hvordan at vinderen vil blive kontaktet. 


Vinderen skal, efter at have modtaget meddelelse om at have vundet, inden for en frist på 7 dage bekræfte modtagelsen, og opgive eventuelle manglende oplysninger til BORG SOUND, således at vi kan fremsende præmien. 


Præmier kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter. 


Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Det vil derudover fremgå af konkurrencen hvad disse informationer vil blive brugt til. Såfremt at der ingen info er om hvad disse info vil blive brugt til, så vidergives dine informationer ikke til tredjeparter, og vil kun blive brugt i forbindelse med at fremsende præmien. 


BORG SOUND er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

Vi udlodder ét gavekort på 1.000 kr hver måned

Den sidste hverdag i hver måned trækker vi én heldig vinder af et gavekort på 1.000 kr. til Borg Sound, blandt alle der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Det er kun muligt at vinde gavekortet én gang, og man kan derfor ikke blive trukket flere gange. Vi forbeholder os retten til at stoppe konkurrencen én måned efter den sidste har tilmeldt sig konkurrencen. Du er altså garanteret at deltage i konkurrencen om minimum ét gavekort på 1.000 kr. når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvis dette fremgår af tilmeldingsboksen. Vinderen vil blive kontaktet på den tilknyttede email. Vinderen vil blive bedt om at bekræfte at hun/han vil modtage gavekortet, hvorefter at gavekortet vil blive sendt til vinderen. 

Tidligere konkurrencer og vindere

  • 16/08-2019: Vinderen af en Hagström Mora II Concert-CE Western Guitar blev Lulu Håkansson
  • 16/08-2019: Vinderen af et Roland FP-10 Digitalpiano blev Michael Japsen-Jensen
  • 20/09-2019: Vinderen af et Yamaha P-125 digitalpiano blev Claus Berthelsen
  • 20/09-2019: Vinderen af en Hagström  H-II White El-guitar blev Morten Balstrup
  • 01/11-2019: Vinderen af en Everdeen UKCB Koncert Ukulele blev Pernelle Sandra Spanggaard Vogelius
  • 15/05-2020: Vinderen af et Casio CDP-S100 Digitalpiano blev Kamilla Haugaard