Din lokale musikbutik

BORG SOUND er en musikbutik skabt af kærlighed og passion for musikken. Vi tror på at personlig og vedkommende service giver de bedste oplevelser for vores kunder. Derfor bestræber vi os på at yde den bedste mulige service og går ikke på kompromis med kvaliteten når det kommer til vores produktsortiment.


BORG SOUND består af fem fysiske musikbutikker, en butik i hjertet af Carlsberg Byen i København, en I Odenses gågade, en i Næstveds gågade, en i Lyngby og sidst vores Click & Collect butik i Stege på Møn. Derudover har vi også vores webshop Borgsound.dk hvor det er muligt at handle musikinstrumenter hele døgnet rundt, med hurtig og sikker levering.   

Det skal være nemt at komme i gang med spille musik!

For at foretage et køb i vores webshop, skal du igennem 5 trin: 

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen. 
  2. Indtast dine personlige oplysninger. 
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde. 
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik. 
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på ordreoversigten, og godkend købet

Historien bag BORG SOUND

Borg Sound blev grundlagt i 2018, hvor Borg-familien besluttede sig for, at gøre deres passion for musik til en levevej. Rejsen startede i familiens lokaler i Stege, hvor de startede Borg Sound Stege - Kædens første butik. Få måneder efter ville heldet det, at den erfarne musikhandler Niels Frederik Andreasen, som også er gammel ven af Borg-familien, kom med på holdet som salgschef. I samme ombæring udvidede Borg Sound med endnu en musikbutik: Borg Sound Lyngby, som i foråret 2019 slog dørene op i de velkendte lokaler på Lyngby Hovedgade 112. Samtidig lancerede vi vores webshop www.borgsound.dk hvor det blev muligt at shoppe musikinstrumenter og tilbehør hele døgnet rundt i hele landet.


Med to butikker og en webshop, skulle man tro at der var nok at se til. Men allerede kort efter Lyngbys åbning gik Familien Borg i gang med at planlægge åbningen af Borg Sound Næstved. Efter hårdt slid, stor ombygning, og nogle lange arbejdsdage, blev Borg Sound Næstved endelig klar til at åbne. Med et nøje udvalgt sortiment, tre indbyggede lokaler til musikskole og indbygget værksted, blev Næstved-afdelingen en solid tilføjelse til musikbutikskæden. 


Men rejsen var langt fra færdig. Blot én måned efter åbningen af Borg Sound Næstved, blev lejekontrakten på Borg Sound Odense underskrevet. Borg Sound Odense blev i den grad forstærket da de to tidligere musikhandlerer Finn Bak og René Andersen blev ansat til at bestyre kædens Odense-afdeling. 


Mens Danmark lukkede ned på grund af Corona, åbnede Borg Sound deres seneste butik; Borg Sound København. Borg Sound flyttede ind i de smukke lokaler i Carlsberg Byen, med Pianoteket som nabo. Kædens nyeste flagship store indeholder en af Danmarks største Roland og Boss udstillinger og har udover sin skønne udsigt, et sortiment i verdensklasse. 


Borg Sound forhandler alt lige fra bongotrommer til håndbyggede specialfremstillede guitarer, og har vi ikke det du søger, bestræber vi os på at skaffe det! Vi er dybt interesseret i musik og skabelsen heraf. Vi elsker at nørde helt ned til den mindste detalje og hører mere end gerne fra dig, hvis du har nogle fifs eller beretninger fra din egen musikalske rejse. 


Vi glæder os til at se dig i BORG SOUND!

Tilmeld dig nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, giver du os tilladelse til at kontakte dig med nyheder og reklamemateriale. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev igen. Du kan læse vores privatlivspolitik her