Om BORG SOUND

BORG SOUND er en musikbutik skabt af kærlighed og passion for musikken. Vi tror på at personlig og vedkommende service giver de bedste oplevelser for vores kunder. Derfor bestræber vi os på at yde den bedste service overhovedet mulig og går ikke på kompromis når det kommer til at skaffe de rette varer. BORG SOUND består af en fysisk butik i Stege på Møn og vores webshop https://borgsound.dk/.


Det skal være nemt at komme i gang med spille musik!

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på ordreoversigten, og godkend købet

Vores historie

Mit navn er Kristian Borg Hammer og jeg er direktør for BORG SOUND, hvilket jeg grundlage i 2018. Det hele startede med en drøm om at gøre min passion for musik til min levevej. Jeg har spillet guitar hele mit liv og har været medlem af en række forskellige bands. Disse bands har udgjort fællesskaber som jeg den dag i dag er en del af, og som har været definerende for hvem jeg er i dag. Ambitionerne har altid været høje, men målsætningerne realistiske - lad mig bare sige, vi har endnu ikke åbnet Orange Scene. Det har sådan set også været sekundært, set i forhold til den glæde skabelsen af musik bringer med sig, hvad end det er hjemme i øvelokalet eller på scenen. BORG SOUND er således et resultat af et ønske, om at viderebringe den glæde skabelsen af musik medbringer sig - om det så er til store og små, begyndere eller eksperter.


Det hele kulminerede i 2018, da min families virksomheder, BORG Reklame, BORG Inventar og BORG Retro, flyttede til nye lokaler i en af Steges største butikker. Her blev BORG SOUND den nyeste tilføjelse til BORG-kæden og vi har nu en 80 kvm stor musikbutik med instrumenter i alle størrelser og afstøbninger. Vi forhandler alt lige fra bongotrommer til håndbyggede specialfremstillede guitarer, og har vi ikke det du søger, bestræber vi os på at skaffe det! Vi er dybt interesseret i musik og skabelsen heraf. Vi elsker at nørde helt ned til den mindste detalje og hører mere end gerne fra dig, hvis du har nogle fifs eller beretninger fra din musikalske rejse.