Om BORG SOUND

BORG SOUND er en musikbutik skabt af kærlighed og passion for musikken. Vi tror på at personlig og vedkommende service giver de bedste oplevelser for vores kunder. Derfor bestræber vi os på at yde den bedste mulige service og går ikke på kompromis med kvaliteten når det kommer til vores produktsortiment.


BORG SOUND består af fire fysiske musikbutikker, en butik i Stege på Møn, en butik i Lyngby, en butik i Næstved og en butik i Odense. Derudover har vi også vores webshop https://borgsound.dk/ hvor det er muligt at handle musikinstrumenter hele døgnet rundt, med hurtig og sikker levering.   

Det skal være nemt at komme i gang med spille musik!

For at foretage et køb i vores webshop, skal du igennem 5 trin: 

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen. 
  2. Indtast dine personlige oplysninger. 
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde. 
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik. 
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på ordreoversigten, og godkend købet

Historien bag BORG SOUND

Mit navn er Kristian Borg Hammer og jeg er direktør for BORG SOUND - en musikbutikskæde jeg grundlagde i 2018. Det hele startede med en drøm om at gøre min passion for musik til min levevej. Jeg har spillet guitar hele mit liv og har været medlem af en række forskellige bands. Disse musikfællesskaber er jeg stadig, den dag i dag, en del af, og de har været definerende for hvem jeg er som person. Ambitionerne har altid været høje, men målsætningerne realistiske - lad mig bare sige, vi har endnu ikke åbnet Orange Scene. 


Men det har egentligt også været sekundært, set i forhold til den glæde skabelsen af musik har medbragt sig, hvad end det har været hjemme i øvelokalet eller ude på scenen.BORG SOUND er således et resultat af mit ønske, om at viderebringe den glæde skabelsen af musik medbringer sig - om det er til store eller små, begyndere eller eksperter. 


Det hele kulminerede i 2018, da min families virksomheder, BORG Reklame, BORG Inventar og BORG Retro, flyttede til nye lokaler i en af Steges største butikker. Her blev BORG SOUND den nyeste tilføjelse til BORG-kæden og vi har nu en række musikbutikker spredt ud over landet, med instrumenter i alle størrelser og afstøbninger. Vi forhandler alt lige fra bongotrommer til håndbyggede specialfremstillede guitarer, og har vi ikke det du søger, bestræber vi os på at skaffe det! Vi er dybt interesseret i musik og skabelsen heraf. Vi elsker at nørde helt ned til den mindste detalje og hører mere end gerne fra dig, hvis du har nogle fifs eller beretninger fra din egen musikalske rejse. 


Vi glæder os til at se dig i BORG SOUND!

Tilmeld dig nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, giver du os tilladelse til at kontakte dig med nyheder og reklamemateriale. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev igen. Du kan læse vores privatlivspolitik her

Liquid error: Could not find asset snippets/structured-data.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/ldjsonmarbgroup.liquid