Spring over

Artikler

RSS
 • Musikkulturens lokale helte
  august 30, 2022

  Musikkulturens lokale helte

  Musik er en vigtig del af vores kulturarv og har alle dage været med til at forme os, som de mennesker vi er i dag. Musikken spiller en stor rolle i vores hverdag, helt uden vi lægger mærke til den – den er der bare.
  Læs nu
 • I studiet med Jærv
  august 29, 2022

  I studiet med Jærv

  I sammenhæng med udgivelsen af deres single ”Er Det Uendeligheden”, som udkom forud for  udgivelsen af albummet, siger Mathias: »Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Da Jærv startede, definerede vi en række søjler for hvordan vi gerne ville have udtrykket til at være. En af de bærende ting i starten var, at der absolut ikke måtte være guitar med i Jærv på nogen måde…«
  Læs nu
 • Dunlops historie
  august 28, 2022

  Dunlops historie

  Jim Dunlop’s firma har forsynet musikere med mange fantastiske værktøjer i over 50 år - så meget, at det er næsten umuligt at huske på tiden før. Det begyndte med capo’er, hvor Dunlop stadig er den mest sælgende i verden, og hurtigt derefter begyndte man at lave plektre.
  Læs nu
 • Johannus orgler
  februar 13, 2022

  Johannus orgler

  Hollandske Johannus er kendt for sine enestående orgler til kirker, men bestemt også for sine øveorgler der passer smukt ind i ethvert hjem. 
  Læs nu
 • Æstetik, etik & kvalitet: Roland Kiyola KF-10
  februar 8, 2022

  Æstetik, etik & kvalitet: Roland Kiyola KF-10

  Roland KIYOLA KF-10 kombinerer udsøgt møbelsnedker-træarbejde og Rolands SuperNATURAL moduleringsteknologi, i et kabinet, der er håndlavet og udført i massivt træ. Den digitale klaverteknologi og møbelsnedkertraditionen mødes i Roland KIYOLA KF-10. Instrumentet er skabt i sam- arbejde med Roland og...

  Læs nu
 • Interview med sangskriveren Katinka
  januar 21, 2022

  Interview med sangskriveren Katinka

  Katinka Bjerregaard er blandt de senere års mest markante og roste danske sangskrivere. I front for Katinka Band har hun høstet både anmelderroser og priser for orkestrets dansksprogede sange. Vi satte os ned sammen med Katinka på hendes yndlingscafé og fik en snak om sangskrivning.
  Læs nu
 • Gratis skole- og kulturservice
  januar 18, 2022

  Gratis skole- og kulturservice

  Få hjælp til at løse udfordringen i musiklokalet med BORGs gratis skole- og kulturservice. Efter aftale kommer en af vores dygtige medarbejdere og laver en grundig gennemgang af jeres behov og kommer med et skræddersyet tilbud på at løse opgaven.
  Læs nu
 • Manden bag Slinky'en
  januar 16, 2022

  Manden bag Slinky'en

  Hvad har Paul McCartney, Keith Richards, Eric Clapton, Slash, Jimmy Page, Steve Lukather, Steve Vai og Buddy Guy til fælles? De har samme præference i guitarstenge: Ernie Ball!
  Læs nu