Spring over

Levering og Montering

Hos BORG Sound tilbyder vi levering og montering af klaverer, stage pianoer synthesizers og workstations. Vi gør det nemt for dig, og du skal ikke tænke på andet end at spille på dit nye instrument. Vi kommer og sætter dit nye instrument op og medbringer alt overskydende pap og plastik. Vi kører først når alt virker som det skal og du er tilfreds. 

Så nemt er det:

1. DU BESTILLER

Du bestiller levering og montering i kassen ved at vælge levering og montering som leveringsform. Levering og montering er muligt på hele Sjælland, Fyn, Trekantområdet, Møn, Lolland, Falster og Langeland. Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om vi kan tilbyde levering og montering til din adresse.

2. VI KONTAKTER

Når ordren er lagt bliver du kontaktet hurtigst muligt vedrørende leveringsdato og tidspunkt. Her aftaler vi et passende tidspunkt for dig, hvor vi kan levere dit nye instrument. 

3. VI LEVERER

Vi ankommer på aftalte adresse og på aftalt tidspunkt og bærer klaveret ind, og stiller det der hvor du ønsker klaveret skal stå. Vi tilslutter klaveret og tester at alt virker som det skal. Vi fjerner alt overskydende emballage så du blot skal sætte dig til tangenterne og nyde dit nye instrument. 

Hvad koster det? 

Alt efter om du bor i stueplan eller om instrumentet skal bæres op i en etageejendom, varierer prisen en smule:

  • Levering & montering af klaver - Levering til stueplan: 1799 kr.
  • Levering & montering af klaver - Levering over stueplan: 2199 kr.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, har vi svar! Du må endelig ringe på 55 81 03 70 eller skrive på mail@borgsound.dk hvis du har nogle spørgsmål.