Spring overBORG Sound Præsenterer:

Skandinaviens Eneste Roland Store


Med udsigt til J. C. Jacobsens historiske have, finder man I hjertet af Carlsberg Byen i København nu en ganske særlig destination for musikentusiaster: Skandinaviens eneste Roland Store.


Roland Store København tilbyder en bred vifte af Rolands og BOSS' mest populære instrumenter, der alle kan demonstreres efter ønske. Fra den nysgerrige begynder til den erfarne musiker - her er noget for enhver.

Ekspertvejledning

Butikken er designet til at invitere gæsterne på en musikalsk opdagelsesrejse. Den rejse bliver understøttet af vores dedikerede Roland mand, Asger Krog, som står klar til at vejlede vores gæster i deres søgen.

Asger Krog. Foto: Thomas Brosøe

Demo-on-Demand: Prøv Før Du Køber

Med Roland Stores unikke "Demo-on-Demand" koncept, kan kunder booke en tid for en personlig prøvesession. Du kan vælge det instrument, du ønsker at prøve, og en dedikeret ekspert vil guide dig gennem alle de funktioner og kreative muligheder, som instrumentet har at tilbyde.

Workshops og Events

Roland Store København går ud over salg. Hver uge tilbyder butikken gratis workshops, hvor Roland- og BOSS Produkt Specialister hjælper dig med at forstå dit instrument bedre og tage din musikproduktion til det næste niveau.


Disse workshops er skræddersyet til dine behov, uanset om du er en nybegynder eller en erfaren musiker.

Tag på en Virtuel Rundvisning

Vil du gerne se, hvad vi har at tilbyde, inden du tager den fysiske tur til butikken? Vi har sørget for det! Vi har gjort det muligt for dig at tage en virtuel tur rundt i hele butikken direkte fra din skærm. 

Med Skandinaviens eneste Roland Store er butikken blevet et must-visit sted for enhver musikentusiast. Fra det brede sortiment af instrumenter til dedikeret vejledning og regelmæssige workshops, er butikken meget mere end et traditionelt musikinstrument-outlet; det er et paradis for dem, der lever og ånder for musik.


Husk at vi byder velkommen til åbningsfest i uge 42. Se hele programmet her.