Spring over

ENEFORHANDLER AF JOHANNUS ORGLER I DANMARK

Vi er utroligt stolte over at kunne annoncere at BORG Sound er blevet eneforhandler af Johannus Orgler i Danmark. Det betyder at du kan få vejledning i BORG Sound hvis du skal indkøbe orgel - uanset om det er privat eller til en kirke. Hollandske Johannus er kendt for sine enestående orgler til kirker, men bestemt også for sine øveorgler der passer smukt ind i ethvert hjem. Du vil inden for en nærmere fremtid kunne opleve Johannus orgler i vores flagskibsbutik i København.


Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag og hør mere om Johannus orgler. Ring på 54 16 16 01 eller skriv til os på mail@borgsound.dk hvis du vil høre mere. 

FENDER & GRETSCH ER LANDET

Der er altid en god grund til at kigge ind og tjekke vores guitarsortiment ud. Der sker nemlig hele tiden noget nyt i vores guitarafdeling, som endnu en gang har fået en alvorlig opgradering. Seneste tilføjelse er en vi har set frem til, og som vi har glædet os til at vise vores kunder. Vi har nemlig fået Fender-aftale, der betyder at du kan komme ind og opleve de legendariske fender-instrumenter i vores butikker. Kom ind i vores butikker og oplev bl.a. Fender Stratocaster, Telecaster, Jazz Bass og meget mere. Ud over det store Fender sortiment, har vi ligeledes tilføjet de historiske Gretsch guitarer til sortimentet, som byder på et væld af klassiske rock og blues-toner. 

DANMARKS STØRSTE ARTURIA-UDSTILLING

Arturia er i den grad rykket ind i vores studieafdeling i København - faktisk har vi Danmarks største Arturia-udstilling, hvor du kan opleve og blive klogere på de fede synthesizers, midi-controllers og software. Asger der står for studieafdelingen i København har styr på de mange features og kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en passende model til dig. 

Janus Sebastian Kempf

Guitarspecialist og sælger i København

David Mølhede

Produktspecialist og sælger i Odense

Rune Høj Nielsen

Webshop- og kundeserviceansvarlig

Sig velkommen til tre nye ansigter i BORG Sound. I København er vi så heldige at have fået selskab af Janus Sebastian Kempf, der er BORG Sound Københavns nye guitarspecialist. Janus er et kendt ansigt i det Københavnske guitarmiljø, og har det faglige på plads.


Vi kan også sige velkommen til Rune Høj Nielsen der kommer til at stå for webshoppen og kundeservice. Rune har mange års erfaring i den danske musikbranche og sidder klar med kyndig vejledning når der ringes ind.


Til sidst er vi så heldige at kunne sige velkommen til David Mølhede der er BORG Sound Odenses nye produktspecialist, og som er at finde på gulvet i Odense. David står klar til at dele ud af sin ekspertise til de fynske kunder.