Spring over

BORG SOUND FYLDER 1 ÅR

Det har været et travlt år

Lørdag d. 1 september 2018. Det var dagen hvorpå at BORG SOUND åbnede dørene for første gang. Dengang hed butikken på Møn ikke BORG SOUND Stege, da det var BORG SOUNDs eneste butik. 


Nu står vi her et år efter, og er godt i gang med at åbne vores fjerde butik i Odense. Kort fortalt, er der sket en hel del på vores første år. Læs vores lille gennemgang af årets bedrifter her.


Det hele startede med en drøm

Det hele startede med en drøm fra BORG SOUNDs direktørs side: At gøre hans passion for musik til sin levevej. Med ambitionen på plads, flyttede iværksætter-familien Borg ind i de nye lokaler i Stege på Møn, hvor BORG SOUND fik den ene tredjedel af lejemålet, som deles med morens firma BORG Reklame og farens firma BORG Inventar


Med lokationen på plads, påbegyndte familien opbygningen af butikken, og lørdag d. 1 september 2018 åbnede BORG SOUND sin første butik i Stege. Men målet var langtfra nået.

Et heldigt sammentræf

Få måneder efter ville heldet det, at den erfarne musikforhandler Niels Frederik Andreasen, som også er gammel ven af Borg-familien, netop havde opsagt sit tidligere job. Det betød at han kort efter blev en del af BORG SOUND teamet som salgschef. 


I samme ombæring udvidede vi vores musikbutik med butik nummer to: BORG SOUND Lyngby, som i foråret 2019 slog dørene op i de velkendte lokaler på Lyngby Hovedgade 112. Samtidig lancerede vi vores webshop www.borgsound.dk hvor det er muligt at shoppe musikinstrumenter og tilbehør hele døgnet rundt.

1.. 2.. 3.. butikker

Med to butikker og en webshop, skulle man tro at vi havde nok at se til. Men allerede kort efter Lyngbys åbning gik Kristian og Niels i gang med at planlægge åbningen af BORG SOUND Næstved. 


Efter hårdt slid, stor ombygning, og nogle lange arbejdsdage, blev BORG SOUND Næstved endelig klar til at åbne. Med et nøje udvalgt sortiment, tre indbyggede lokaler til musikskole og indbygget guitarlab, blev Næstved-afdelingen BORG SOUNDs største butik til dato. 

Vi ser fremad

Nu har vi så fødselsdag, og meget har vi nået på et år. Det betyder dog langt fra, at vi nu kommer til at tage den med ro. For allerede nu har vi nøglerne til vores næste butik, som åbner i Odense på Fyn. 


Hvem ved hvad det næste år kommer til at bringe. Én ting er sikkert: vi glæder os til at komme i gang med det. 


Slutteligt skal lyde et stort tak til alle der har handlet i vores butikker, kommet til vores åbningsfester og som har besøgt os på webshoppen. Vi håber at se endnu flere af jer i det kommende år.