Spring over

Siden 1995 har PreSonus bygget løsninger til musikere, content creators, producers og lydteknikere. PreSonus tror på innovation, der fjerner barrierer og skaber løsninger, der inspirerer alle til at nå deres kreative mål. Fra hjemmet, til studiet, til scenen så er PreSonus med. Skab lyd uden grænser - hvor end lyden tager dig hen!


PreSonus hjælper med at nedrive barrieren mellem live lyd og optagelse samt barrieren mellem en inspirerende gnist og et færdigproduceret stykke musik.

PreSonus StudioLive-mixere giver dig ubesværet overgang fra at mixe en stor live-lydproduktion til at kontrollere Studio One, mens du optager hele 64 lydspor.

Studio One er den eneste DAW, der lader dig komponere, mixe, producere, masterere, performe og udgive til Soundcloud uden nogensinde at åbne en anden applikation. Hver lydgrænseflade, PreSonus laver, leveres med Studio One, så du har de vigtige værktøjer, du har brug for til at optage og producere lige ud af kassen.

Eventyret starter her

Uanset hvilket stadie du er i dine soniske eventyr, tilbyder PreSonus værktøjer, der hjælper dig med at nå din kreative vision. Fra dit første audio interface til din seneste world tour; fra hovedtelefonerne, du bruger i studiet, til det line array, der bringer bassen frem til din yndlingssportsbegivenhed; fra dit første nodeark i marchorkesteret til dit første fulde masterede album - PreSonus er med dig hvert trin på vejen, og med de rigtige værktøjer, tips og tutorials til at gøre dine mål til virkelighed.

Musikere, lydteknikere, undervisere, podcastere, livestreamere, content creators og producenter - PreSonus er her for at hjælpe, uanset hvor lyden fører dig hen.