Spring over

ENEFORHANDLER I DANMARK

Vi er utroligt stolte over at kunne annoncere at BORG Sound er blevet eneforhandler af Johannus Orgler i Danmark. Det betyder at du kan opleve Johannus orgler i vores flagskibsbutik, og at du kan få kyndig vejledning når du skal have nyt orgel, hvad enten det er et hjemme/øveorgel, eller en større installation til en kirke.


Hollandske Johannus er kendt for sine enestående orgler til kirker, men bestemt også for sine øveorgler der passer smukt ind i ethvert hjem. 

STUDIO

Studio-orglerne er nogle af de mest succesrige orgler i Johannus-familien. Udstyret med et lydsystem i højeste kvalitet, gør Studio-orglerne perfekte til både ny-begyndere og erfarne organister. Studio kommer i to versioner: 150 og 350, som begge også kommer i en positiv version. Studio (P-)150 kommer med to manualer og 28 udtræk. Studio (P-)350 har tre manualer og hele 37 udtræk. Begge kan spilles i fire forskellige stilarter og har et 2.1-lydsystem.


Studio er et komplet orgel, der ligesom alle andre Johannus-orgler frembringer en lyd af højeste kvalitet. Der bliver aldrig gået på kompromis, når det kommer til Johannus’ berømte lyd; det er simpelthen et princip-spørgsmål. Lyden, intonationen, rumklangen: Det hele skal være perfekt. 

OPUS

Opus er et perfekt instrument til organister, der ønsker at studere og nyde at spille musik. Ingen komplicerede indstillinger eller lange opstartstider - du tænder blot for orgelet og begynder at spille. 


Opus kommer i tre versioner: Opus 155 har to manualer og giver dig et afbalanceret udvalg af stemmer i de 30 indbyggede udtræk. Dertil får du et 30-toners pedalboard og én programmerbar expression pedal. Opus 255 og Opus 355 har også et 30-toners pedalboard men kommer med hele to programmerbare expression pedaler. Opus 255 har også to manualer og dertil 36 udtræk. Opus-seriens kronjuvel er Opus 355 med tre manualer, og hele 44 udtræk. Disse stilfulde orgeler fås i forskellige farver, hvilket gør dem til et velkomment supplement til enhver stue.