Spring over

10 SPRØDE NYHEDER FRA VINTER-NAMM 2020

Vinter-NAMM 2020 er netop overstået og her de 10 friskeste nyheder på markedet, som vi ser frem til at præsentere i BORG SOUND.

NAMM News | Vinter 2020

10 SPRØDE NYHEDER FRA VINTER-NAMM 2020

Vinter-NAMM 2020 er netop overstået og her de 10 friskeste nyheder på markedet, som vi ser frem til at præsentere i BORG SOUND.

Roland RD-88 Stagepiano

RD-88 er den strømlinede nye lillebror i den verdenskendte RD-serie. RD-serien har været fast inventar på scener verden over de sidste 30 år. Nu kommer et RD stagepiano fra Roland, som introducerer features fra den ikoniske RD-serie, der har gjort den til valget for mange professionelle artister, i en lettere, mere brugervenlig og mere budgetvenlig udgave. 


RD-88 kommer med Rolands prisvindende key-action og PHA-4 “Ivory Feel”-tangenter, så spilbarheden er i topklasse. Derudover har RD-88 også Rolands “Supernatural”-lydkilde til klaverlyde samtidig med deres “ZEN-Core Synthesis System”, som kommer fra Rolands allerbedste synths. 


RD-88 strømliner stagepianoet og fungerer som broen mellem almindelige digitalklaverer og de tunge drenge i stagepiano-kategorien, uden at du føler dig begrænset på muligheder. 

Korg XE20 Digitalpiano

Ny fusion af klaver og keyboard med masser af moderne funktioner i den budgetvenlige prisklasse! Korg XE20 er en fantastisk ny platform til at lære klaver og samtidig holde sig inspireret. Du får den rigtige klaveroplevelse med bl.a. autentisk vægtning, hvor vægtningen gradvist bliver lettere fra de tunge, dybe tangenter til de lette, lyse tangenter, fuldstændig som på et akustisk klaver. 


Alt det man kender fra Korgs lækre B2 digitalpiano, men nu med indbygget automatisk akkompagnement, rytmeboks, langt flere lyde, og alt det, den aspirerende musiker har brug for, når inspirationen skal have frit løb.

Boss Katana MKII Artist

Den ikoniske og vanvittigt populære Boss Katana er tilbage i en forbedret, ny artist-udgave. Med frontvendt design for lettere funktionalitet på scenen, et nyt contour-potmeter, der hurtigt lader dig farve din guitar-tone og, sidst men ikke mindst, den helt nye Custom Waza-Craft 12” højtalerenhed, som virkelig lader forstærkeren komme helt frem i lydbilledet, får du det fulde potentiale ud af Boss’ nye flagskibsforstærker. Boss Katana MKII Artist introducerer også en opdateret editor-software, hvor du kan nørde med en bred vifte at variabler, så du kan skræddersy din helt egen personlige lyd og gemme dine presets, så du får fuld udnyttelse af forstærkerens alsidighed. 

PRS John Mayer “Silver Sky”

Den roste, anerkendte signatur-spade fra John Mayer himself! Udviklet gennem flere år i tæt samarbejde mellem John Mayer og Paul Reed Smith er Silver Sky’en det, en reboot af elguitaren ville være ifølge John Mayer. Silver Sky’en er baseret på alt det bedste fra ikoniske vintage-instrumenter fra 60’erne, men med det moderne facelift, som er PRS’ specialitet. 


Har man været til John Mayer-koncert indenfor det sidste års tid, har man nok spottet hans mange forskellige Silver Sky’s, som han flittigt bytter mellem, og er man guitarist, har man nok bemærket, at han for nyligt har haft en model med ahornhals med på scenen. Denne ahornhals er nu annonceret blandt nye sprøde finishes i “Midnight Rose” og “Polar Blue” samt en virkelig sprød limited edition “Nebula”-finish, som der kun produceres i 500 eksemplarer. 

Roland TD-27 Drum Module

TD-27-modulet fra Roland er det nyeste, sprøde teknologi i digitaltrommernes verden. TD-27 er en videreudvikling på det populære TD-17-modul, men nu med 3 USB-indgange til bl. a. bækner og lilletromme, der lader den fulde autentiske dynamik komme til udtryk, så det lyder så realistisk som overhovedet muligt! Lydkilden er baseret på det ellers langt dyrere TD-50-modul, som er Rolands flagskibsmodel. 


Modulet lanceres først med det nye Roland TD-27KV Kit med bl. a. nye bækkenstørrelser, som fungerer sublimt med den udvidede dynamik fra modulet. Derudover udgiver Roland også en helt ny serie af digitaltrommer, VAD-serien, med realistiske kedler til tammer og lilletromme, så både spiloplevelsen og lydkvaliteten er ultra autentisk. 

Roland GO: Livecast

Den nye Roland GO: Livecast er målrettet specifikt til dem, der følger i sporene på moderne content creators, der driver det populære indhold på sociale medier og streamingtjenester. 


Nem, intuitiv og kompakt livestreaming-mixer til podcasteren, influenceren, youtuberen, eller bare dig, der vil have professionel lyd og video på en brugervenlig måde. Her har du mulighed for hurtigt at lave en opsætning til videooptagelse med op til 2 forskellige kameraer via din smartphone eller tablet med lydoptagelse i høj kvalitet, uden du har behov for en computer. Roland GO: Livecast kommer også med en skræddersyet app, der lader dig mixe lyd, afspille medier, bruge lydeffekter og mere, det eneste du skal bruge er GO: Livecast, app’en og din smartphone, og så er du klar! 

Korg SV2 Stage Vintage Piano

Vi kender alle Korg. En mastodont i branchen, som har givet os utroligt mange kreative værktøjer i topkvalitet. Korg er synonym med fede effekter, gode lydkilder og de bedste samples. 


Nu kommer opfølgeren til den succesfulde Korg SV1. Et unikt, vintage-inspireret stage piano med top-of-the-line Korg-lyde og effekter, som du kan forme i realtid, men nu også med over 10 gange så meget sample-data som de tidligere modeller, 72 sprøde lyde og 128-toners polyfoni. Derudover har SV2 også et indbygget power-tube med Korgs Valve Reactor-teknologi til ægte analog forvrængning. 

Roland A-88MkII Midi Controller

Når det kommer til Midi Controllere kan spilbarhed godt virke som en eftertanke. Det er dog ikke tilfældet med Rolands nye A-88MKII Controller. Her får du fuld midi-funktionalitet, men også 88 vægtede tangenter med Rolands anerkendte “Ivory Feel” PHA-4-klaviatur, så du stadig kan få den helt rigtige spiloplevelse, når du har brug for dynamik i dine klaverspor. 


A-88MKII er praktisk og let at finde rundt i. Controlleren er fuldt brugerbestemt og understøtter personlig farvekodning af de funktioner eller presets, du ønsker, så du altid er 100% forberedt i en live-situation! 

Zildjian “I-Series” Cymbals

Zildjian er en af de førende bækkenmagere i verden og kommer nu med den nye I-Serie, som skal erstatte den udgåede ZBT-Serie. I-Serien er opkaldt efter det tyrkiske ord “Ilham”, som betyder inspiration. 


Denne serie af bækner har fokus på moderne profiler og skiller sig ud med et tydeligt fokus på en krystalklar og veldefineret bækkenlyd. I-Serien lanceres med både en fuld serie af individuelle bækner samt en række cymbal-packs; “I Pro Gig Pack”, “I Standard Pack”, “I Essentials Pack” og “I Expression Pack”.

Audient EVO4 Audio Interface

Det nye EVO4 Audio Interface fra Audient er den legendariske Audient lydkvalitet lige i lommen. I denne lille, smarte sag får du både JFET, D.I.-input, phantom-power og klassisk robust design i en ultra rejsevenlig udgave med smart-gain, der automatisk detekterer lydniveauer og lader dig springe hele opsætningsfasen over, så du bare kan plugge ind og komme igang! 


Så står du lige pludselig med en god idé, som du ikke kan vente med at optage, kan du lynhurtigt få den indspillet, så du har fundamentet til dit næste projekt, om det så er det nye track, et riff eller hvis du bare skal have en nem, gnidningsfri løsning til dit podcast.