Spring over

BOSS Katana-serien

Slip din kreativitet løs med den nye generation af guitarforstærkere

Lige nu er en guitarist et eller andet sted i et øvelokale, en kælder, et professionelt studie eller en arbejdsplads ved at tilslutte en Katana-forstærker og sætte sit præg på musikken. Katana-serien kan prale af BOSS' banebrydende Tube Logic-design, som giver en dynamisk ventiltone, der føles levende i dine hænder. Med førsteklasses effekter, der passer til ethvert band, koncert eller sætliste, og indspilningsfunktioner, der gør det muligt for dig at skabe, forfine og distribuere din egen musik, har Katana det hele. Navnet og konceptet for Katana er en hyldest til de traditionelle sværd fra de ærefulde, præcise og kunstneriske samuraikrigere i det gamle Japan, men denne forstærker er virkelig synkroniseret med nutidens musikere.

Boss Katana forstærker

En forstærker til ethvert behov

Uanset hvilken slags musik du spiller, er der en forstærker, der passer perfekt til dine behov! Vi er glade for at kunne tilbyde en bred vifte af muligheder, der helt sikkert vil tilfredsstille selv de mest kræsne musikere derude. Fra heavy metal til klassisk musik, vi har alt, hvad du har brug for.


Katana er designet til at ledsage dig, uanset om du optager, optræder eller øver dig. Ingen detaljer er glemt i deres konstruktion.


Kvinder optræder med guitar

Optræden

Gør dig klar til at rocke scenen med alle de fedeste effekter lige ved hånden, eller et tryk med foden. Med foot switches som GA-FC, GA-FC EX eller FS-serien kan du øjeblikkelig skifte hukommelse eller styre dine effekter i realtime. Dit setup er komplet og du er klar til at fyre den af på scenen!

Mand med hovedtelefoner er ved at indspille et nummer

Optagelse

Du kan tilslutte din Katana til din computer via USB-udgangene og få tilgang til en software editor der vil gøre det endnu nemmere for dig at designe din guitarlyd. Du kan virkelig dykke ned i detaljerne og gennemarbejde dine lyde, så du får den perfekte sound og det udtryk i dine sange, som du ønsker. Dette er helt sikkert noget at blive begejstret for!

Kvinde øver sig på guitaren med en Katana-forstærker

Øvning

Hvis du gerne vil øve dig selv om det måske ikke lige passer din familie eller dine naboer, så er det stadig muligt ved brug af den variable udgangseffektstyring! Med denne kan du nemlig spille med variabel styrke helt ned til 0,5 watt, uden at gå på kompromis med lyd og feeling. Og når du øver kan BOSS Tone Studio og BOSS Tone Exchange også give dig en masse inspiration gennem alle de lyde du kan downloade. 

Boss Katana forstærker

Hvilken Katana skal du vælge?

Uanset hvilken slags guitar du spiller på, eller hvad dine musikalske mål er, har Katana-serien en forstærkermodel, der passer perfekt til dig. Katana blev introduceret i 2016 og har for nylig gennemgået opgraderinger af både hardware og software med de nye MKII modeller. Og uanset om du har brug for en backstage-klar Katana-Mini, en ultra-portabel Katana-Air eller vores mest professionelle forstærker: Katana Artist head, cab eller combo, så finder du den perfekte forstærker til dine behov lige her!

KATANA-50, 100, OG 100/212 (MKII)

De originale Katana'er, der i 2016 startede revolutionen, er stadig ligeså attraktive for en moderne guitarist, og de er nu forbedret med MkII-egenskaber. Det gælder både hardware og software, og det betyder en enestående power på scenen, og fantastisk lyd i enten det professionelle studie eller dit hjemmestudie. Tube Logic-teknologien, der giver dig en naturlig og varm guitarlyd finder du i alle modellerne, så det er blot at du vælge den Katana, der passer til den udgangseffekt og den højttalerbestykning, du har brug for til din musik eller dit band.

Katana 50 MkII Ex
Katana 50 MkII
Katana 100 MkII
Katana 100/212 MkII
Katana Head MkII

Katana Artist MkII

Katana Artist-forstærkerne er uovertrufne i deres funktionalitet og giver musikerne fuld kontrol over deres lyd. Blandt andet har de en Contour knap der har 3 forskellige settings og en Global EQ så forstærkeren kan tilpasses netop den lyd og det feel du ønsker. Artist MKII har også en post-amp solo boost så du får ekstra power når du skal trænge gennem lydmuren på scenen. Det er den helt rigtige forstærker til den kræsne guitarist der gerne vil have den perfekte forstærker.

Katana Artist MkII
Katana Artist Head MkII

Katana Bas

Katana Bass combo-forstærkerne er fremstillet med samme innovative designfilosofi som standard Katana guitarforstærkere. De har en Class A/B power-sektion og tilbyder tre preamp-typer sammen med en række indbyggede BOSS-effekter, hvilket giver bassister mulighed for at vise deres evner med den lave ende. Du kan vælge den effektudgang og højttalerkonfiguration, der passer bedst til dine behov, med muligheder fra 60 til 160 watt, og med én eller to 10” højtalere i. Det er en spændende tid for bassister, der ønsker at gøre sig bemærket!

Katana 110 Bass
Kanatan 210 Bass

Katana på farten

Katana er den ultimative løsning for musikere, der har brug for professionel lyd på farten. Med sit lette og batteridrevne design producerer Katana-Mini et kraftfuldt output på 7 watt og tilbyder tre forskellige forstærkertilstande og et fedt tape-delay. Alternativt giver Katana-Air endnu mere alsidighed med 30 watt effekt, Bluetooth-tilslutning og en række forstærkerlyde og effekter. Det er på tide at klippe ledningen og opleve spændingen ved Katana.

Katana Mini
Katana Air
Waza Air
Katanafamilien