Spring over

Roland KIYOLA KF-10 kombinerer udsøgt møbelsnedker-træarbejde og Rolands SuperNATURAL moduleringsteknologi, i et kabinet, der er håndlavet og udført i massivt træ.

Den digitale klaverteknologi og møbelsnedkertraditionen mødes i Roland KIYOLA KF-10. Instrumentet er skabt i sam- arbejde med Roland og den japanske møbeldesigner Karimoku, som har formået at skabe et raffineret digitalpiano i et perfekt harmonisk og funktionelt design i den velkendte nordiske stil. Det er et kraftfuldt instrument, der som et kunstværk vil lyse op dit hjem. Med elegance og skønhed er KIYOLA KF-10 et visuelt og unikt instrument på det moderne digitale klavermarked, der med et håndlavet kabinet - udført i massivt træ og med naturmaterialer - vil komplementere ethvert hjem. 

Skiller sig ud fra mængden med møbeldesigneren Karimokus håndlavede kabinet i massivt træ

KF-10 er designet af Karimoku, der er Japans største designer i møbelbranchen siden 1940, og som er eksponent for at anvende miljøvenligt træ med lavt formaldehydindhold. Dette gør KIYOLA KF-10 til noget helt specielt i forhold til andre digitalpianoer på markedet. Håndarbejdet er udført i naturtræ i Japan, hvilket gør instrumentet til et møbeldesignet kunstværk med et slankt, stilfuldt og ergonomiske kurvet kabinet, der vil komplementerer din dagligstue. Instrumentet er perfekt for pianister, der ønsker at gøre en forskel med et individuelt designet trækabinet, der har en træstruktur med naturlig aldring af træet, hvad enten du vælger en finish i valnød (KF-10KW) eller ren eg (KF-10-KO).

Du kan både se og fornemme kvalitetstræets renhed og naturlighed

Kabinettet er blødt og de kurvede sidepaneler er inspireret af Karimokus eksklusive sofaer, mens de slanke klaverben blander sig næsten usynligt ind i dit hjem. Instrumentet benytter et minimum af kontrolknapper, hvilket giver KIYOLA KF-10 et meget organisk udseende. Samtidig gør placeringen af volumeknappen og de andre knapper på siden, at det ikke distraherer, når du spiller på instrumentet. Kabinettets låg fungerer samtidig som nodestativ, på en simpel, kompakt og æstetisk måde. Efter en årrække vil dit instrument stadig fremstå smukt med en naturlig aldring af træet, på præcis den samme måde som eksklusive ”High-end” instrumenter og møbler.

Håndbygget af mestrene i den traditionelle japanske træhåndværkstradition

Karimokus erfarne møbelsnedkere, der er kendte for deres kompromisløse sans for detalje og perfektion, har bygget hver enkelt KIYOLA KF-10 kabinet på deres japanske værksted, som ligger i samme område i Japan, som Rolands hovedsæde og fabrikker. Kabinetterne sendes til Rolands fabrikker for at blive samlet med elektronik, højttalere og klaviatur. Med miljøvenlige materialer og arbejdsgange på alle niveauer, sikrer produktionssamarbejdet at KIYOLA-serien er et etisk og højkvalitetsinstrument.