Spring over

ADAM Audio monitors har opnået et verdensomspændende ry som et af de mest fremtrædende værktøjer for lydteknikere verden over. Denne succes baserer sig på ADAM Audios teknologiske innovationer inden for højttalerteknologi. Det er disse fremskridt som har været med til at definere de øjeblikkeligt identificerbare lydegenskaber ved ADAM Audios monitors: Nøjagtige og transparent med high definition.


Den mest basale og kendte af disse innovationer er ADAMs særegnede eXtended Accelerating Ribbon Technology. Hver ADAM-højt- taler bruger X-ART-drivere, som er håndlavede og kalibreret i deres eget produktionsanlæg i Berlin. I stedet for at producere lyd ved hjælp af en vibrerende membran, anvender X-ART en bånddiskant, der er i stand til relativt at bevæge luften fire gange hurtigere. Med deres frekvensrespons op til 50 kHz leverer X-ART-driverne den naturlige, realistiske lyd du kender fra ADAM-højttalerne.


ADAM Audios tekniske innovationer er ikke kun begrænset til deres særegnede X-ART-teknologi, men inkluderer også mange andre områder inden for højttalerdesign. Blandt andet deres høj-teknologiske membranmaterialer, udvikling og anvendelse af high-class amplifiers, kobling mellem drivere og kabinetter, kontrolpaneler og meget mere.


Alle disse forskellige teknologier anvendes gennem hver monitor-serie, til at passe ind i forskellige rumstørrelser, til forskellige musikstilarter i produktion og til forskellige budgetter. De soniske egenskaber er altid de samme og genkendelige, uanset om du lytter til monitors i T, AX eller S-serien.

Alt hvad ADAM Audio gør, er i overensstemmelse med deres ambitiøse erklæring: “Always raising audio reproduction standards”.