School Of Music

Professionel Musikundervisning

School Of Music er Borg sounds unikke undervisningstilbud. Vi ønsker, at instrumenter bliver brugt og skaber glæde. Derfor har vi oprettet School Of Music, hvor vi tilbyder undervisning, så du kommer godt i gang i musikkens vidunderlige verden. 


Undervisningen foregår så vidt muligt i Borg Sounds butikker i Odense, Næstved og Lyngby samt i særlige tilfælde via Skype. Vi har indbyggede øvelokaler til 1-til-1 undervisning i vores butikker i Odense og Næstved. I Lyngby vil undervisningen foregå i selve butikken efter lukketid. 


Vi tilbyder 25-minutters enelektioner forestået af højt kvalificerede, professionelle undervisere. 


Du kan gå til spil på klaver, keyboard, elguitar, westernguitar, klassisk guitar, bas, trommer, saxofon, tværfløjte, klarinet, trompet, sang. Har du særlige ønsker eller behov - kontakt os altid. Vi vil gøre os umage for at hjælpe dig.

Vilkår

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen her på siden. Du vil kort efter blive kontaktet BORG SOUND, hvor vi sammen aftaler en fast ugedag og tidspunkt der passer dig. Idet vi har tilknyttet dig en lærer og vi har aftalt ugedag og tidspunkt, så er du tilmeldt School Of Music.


Tilmeld dig her


Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail@borgsound.dk eller 55810370.

Pris

Et turkort til otte lektioner af 25 minutters varighed i 2019/20 koster 1.192 kroner.


Med et turkort koster hver af de otte lektioner dermed 149 kroner. 

Betaling

Betaling skal ske forud for første lektion. Du kan betale online eller i åbningstiden, ved kassen i Borg Sound's butikker. 


Medbring din købskvittering til første undervisningslektion. 

Aflysning

Skulle en lærer blive syg eller forhindret, modtager du besked fra læren, og får en ny lektion hurtigst muligt efterfølgende. 


I tilfælde af en undervisers længere fravær eller sygdom, tilstræber vi at skaffe en kvalificeret vikar.

Afbud

Ved tilmeldingen forpligter du dig til at modtage undervisning, på aftalte ugedag og tid. Dog altid kun de 8 gange kortet dækker. 


Vi kan desværre ikke erstatte undervisningslektioner, du melder afbud til, med nye. 


Bliver du forhindret i at komme, bedes du melde afbud i god tid. Så ved vi også, at du er ok.

Tilmelding

Udfyld venligst felterne nedenfor, herefter kontakter vi dig for personligt at aftale alt omkring dit undervisningsforløb.Finder du ikke dit instrument på listen, notér det venligt i det relevante felt, så undersøger vi mulighederne for at oprette det i School Of Music.


Navn

Telefon

Email

Vælg instrument

Vælg niveau

Hvor ønsker du undervisning?

Har du haft tidligere undervisning?

Andre spørgsmål eller kommentarer?