Spring over

SCHOOL OF MUSIC

BORG SOUNDS UNIKKE UNDERVISNINGSTILBUD


BORG SOUNDS UNIKKE UNDERVISNINGSTILBUD

Video

Professionel Musikundervisning

Vi ønsker, at instrumenter bliver brugt og skaber glæde. Derfor har vi oprettet School Of Music, hvor vi tilbyder undervisning,  så du kommer godt på vej i musikkens vidunderlige verden. Vores voksende team af dygtige musikundervisere står klar til at klæde dig godt på med de gode vaner, tips og tricks som vil  gøre din musikalske rejse en leg.

1-Til-1 Undervisning

Undervisningen består af én ugentlig 25 minutters 1-til-1 undervisningsgang mellem dig og din lære. Det foregår i udvalgte Borg Sound butikker, samt i særlige tilfælde online. Vi har indbyggede øvelokaler i udvalgte butikker og ellers foregår undervisningen i butikken udenfor normal åbningstid. 


Når du har modtaget undervisning, går du hjem og øver dig på det du har aftalt med din lærer. Næste uge arbejder I videre med dit nye udgangspunkt. 


Forny dit klippekort


  • Køb Online

  • Køb I Butikken


Udlev Din Drøm

Du kan gå til spil på klaver, keyboard, elektrisk guitar, western guitar, klassisk guitar, bas, trommer, saxofon, tværfløjte, klarinet, trompet, sang. 


Har du særlige ønsker eller behov - kontakt os altid. Vi vil gøre os umage for at hjælpe dig.

Det Er Aldrig For Sent

Det er aldrig for sent at begynde at spille musik. At spille er musik er fantastisk hjernegymnastik som holder dig skarp. Vi har elever i alle aldersgrupper og tilpasser vores undervisning dit  niveau og dine ønsker. 


Begynd din musikalske rejse i dag.

Vilkår

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen her på siden. Du vil kort efter blive kontaktet BORG SOUND, hvor vi sammen aftaler en fast ugedag og tidspunkt der passer dig. Idet vi har tilknyttet dig en lærer og vi har aftalt ugedag og tidspunkt, så er du tilmeldt School Of Music.


Tilmeld dig her


Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail@borgsound.dk eller 55810370.

Pris

Et turkort til otte lektioner af 25 minutters varighed i 2019/20 koster 1.192 kroner.


Med et turkort koster hver af de otte lektioner dermed 149 kroner. 

Betaling

Betaling skal ske forud for første lektion. Du kan betale online eller i åbningstiden, ved kassen i Borg Sound's butikker. 


Medbring din købskvittering til første undervisningslektion. 

Aflysning

Skulle en lærer blive syg eller forhindret, modtager du besked fra læren, og får en ny lektion hurtigst muligt efterfølgende. 


I tilfælde af en undervisers længere fravær eller sygdom, tilstræber vi at skaffe en kvalificeret vikar.

Afbud

Ved tilmeldingen forpligter du dig til at modtage undervisning, på aftalte ugedag og tid. Dog altid kun de 8 gange kortet dækker. 


Vi kan desværre ikke erstatte undervisningslektioner, du melder afbud til, med nye. 


Bliver du forhindret i at komme, bedes du melde afbud i god tid. Så ved vi også, at du er ok.

Udmelding

Vi er selvfølgelig rigtige kede af at høre at du ønsker at stoppe med at gå til spil. 


Minimum tre undervisningsgange før dit nuværende klippekort udløber skal du indsige din opsigelse, så vi ved at du ikke ønsker at fortsætte. 


Du forpligter dig til et nyt klippekort, hvis ikke du minimum tre undervisningsgange før dit nuværende klippekort udløber, har givet besked om at du ønsker at stoppe. 


Ønsker du at stoppe, skriver du blot en mail til mail@borgsound.dk med dit navn og navn på din tilknyttede lærer.


Vi håber at se dig igen i School Of Music.

Tilmelding

Udfyld venligst felterne nedenfor, herefter kontakter vi dig for personligt at aftale alt omkring dit undervisningsforløb.Finder du ikke dit instrument på listen, notér det venligt i det relevante felt, så undersøger vi mulighederne for at oprette det i School Of Music.


Navn

Telefon

Email

Vælg instrument

Vælg niveau

Hvor ønsker du undervisning?

Har du haft tidligere undervisning?

Andre spørgsmål eller kommentarer?