Spring over

Samick

Siden 1958

Spil med kærlighed og omhu

Samick blev etableret i 1958 med det formål at fremme instrumentindustrien i Korea til gavn for nationen. Med tiden er virksomheden vokset betydeligt og er nu en af verdens største klaverproducenter og -eksportører. Derudover er Samiock blevet kendt som en af de bedste producenter af forskellige musikinstrumenter.


Virksomheden har opnået global succes gennem samarbejde med 200 partnere i 80 lande verden over, implementering af avancerede teknologier inden for klaverproduktion, udvidelse af produktionsbaser og gennemførelse af oversøiske markedsføringsstrategier. Samicks dedikation til kundeorienteret forskning og udvikling inden for kvalitet, innovation og design sikrer, at de fortsat producerer de bedste mesterværker i verden.


Samick digitalklaver

Slip din indre virtuos løs

Frigør dit musikalske potentiale med Samick og lad dig inspirere til mange timers spil

Løft dit musikalske spil

De harmoniske og klangfulde toner fra Samick giver en musikoplevelse der vil transportere dig til en verden af ren lyksalighed

Oplev den fyldige tone og touch

Et Samick-klaver vil inspirere og motivere dig til mange timers underholdende spil

Udforsk Samick

Kig ind i BORG Sound for at prøvespille et udvalg af Samick-klaverer

42.899,00 kr35.899,00 krSpar16%
37.899,00 kr26.250,00 krSpar31%

Frigør dit musikalske potentiale i dag med Samick

I Europa er Samick i dag et særdeles anerkendt klaver & flygel, med en fyldig tone, og et anslag der inspirerer og motiverer pianisten, til at tilbringe mange timer foran et velspillende instrument. Hvis du vil købe velspillende klaver til en konkurrencedygtig pris er Samick et fornuftigt bud. Det står i mange hjem, I et moderne eksklusivt design - Oveni får du tysk hammerfilt i kombination med de absolut bedste træstorter. 

Vores hold af eksperter står klar til at hjælpe dig

Vores hold er professionelle, fagligt kompetente og ivrige efter at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning til dig, uanset om du er nybegynder eller professionel. De er velbevandret i udstyr, og de er musikere ligesom dig.

Bobi Nicic

Klaverspecialist i København

Finn Bak

Klaverspecialist i Odense

Niels Andreasen

Salgschef

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål?

Giv os et opkald eller send en mail til os når som helst, vi bestræber os på at besvare alle forespørgsler inden for 24 timer på hverdage. Vi svarer gerne på dine spørgsmål.

eller giv et kald på 55 81 03 70

Historien om Samick

Samick blev grundlagt 1. Sepetember 1958 i Seoul Korea.


Hyo lck Lee startede Samick-klaverfirmaet i Sydkorea på et tidpunkt hvor landet stadig stod over for hjertesorg og udfordringer fra krigen. Han formåede at bruge importerede dele til at fremstille vertikale klaverer i løbet af 1960'erne. Så snart økonomien forbedredes i hans land, udvidede Hyo Ick Lee sin virksomhed og begyndte at sende sine klaverer til andre områder af verden.


Samick, betyder: tre fordele på det koreanske sprog, og Lee ønskede, at hans virksomhed ikke kun skulle gavne sig selv, men også kunderne, der købte klavererne, og landets økonomi. Han blev hurtigt en af de største klaverproducenter i verden og begyndte at lave de fleste af sine dele samme sted, som han konstruerede klavererne. Da han var færdig med at udmærke sig i klaverindustrien, valgte Lee at fremstille guitarer og andre musikinstrumenter.


I løbet af 1980'erne introducerede virksomheden den professionelle serie klaverer lavet af Tokai, en af de bedste producenter i landet. I mellemtiden hyrede Samick Corporation en tysk klaverdesigner ved navn Klaus Fenner til at revidere designet af Samick-klavererne. Målet var at få dem til at lyde mere som et europæisk klaver, og de fleste af de klaverer, som de sælger nu, er skabt af disse nye designs. Virksomheden brugte også de råd, de fik fra Fenner, til at skabe en ny klangbund, som nu også bruges af andre i branchen.

I 2002 køber Samick C. Bechstein - Det tyske anerkendte kvalitets brand - De vælger dog efter en kort periode at lade sig "købe ud igen" idet Chairman Kim og Tyske Carl Schultze ikke fungerede professionelt. Det satte imidlertid Samick i stand til at købe 16.5% af aktierne i Steinway, med en option på at købe yderligere 16.5%, hvilket de aldrig gjorde. Da Samick valgte at sælge sine aktier, var handlen så god at den faktisk betalte deres fabrik i Indonesien.


Da Samick fokuserer på mere end klaverer, har de fået betegnelsen som en af de største og meget vidende producenter af musikinstrumenter i hele verden. Det er muligt, at pianister spiller en Samick uden selv at vide det, fordi de sælger dem under andre mærkenavne, som inkluderer William Knabe & Co., Pramberger, Kohler & Campbell og Seiler.