Spring over

BORG SOUND er autoriseret Roland Piano Store, hvilket giver store fordele for dig som kunde. Vi er nemlig med dig, hele vejen fra du står i butikken, til klaveret står hjemme i din stue. 

Din lokale Roland ekspert


BORG SOUND er din lokale Roland ekspert. Vi er autoriseret Roland Piano Store, hvilket betyder at vi står klar fra du første gang sætter ben i butikken, til du har klaveret i din stue. Vores personale har mange års erfaring med Rolands produkter og kan give kyndig vejledning, når du skal købe dit første eller næste klaver. Hvad end det er design, lyd eller følelse der er det vigtigste for dig, så har vi en model der passer ind i dit hjem. Vi tilbyder også levering og opsætning* af dit nye klaver, således du ikke skal tænke på om skruerne er monteret rigtigt. Vi tager os selvfølgelig af overskudene indpakning og smutter først når du er godt spillende. 


*Levering og opsætning koster fra 799 kr. 

10 års garanti


Prøv at tænk tilbage - hvad har du oplevet de sidste 10 år? En hel del ikk'?


Der kan ske meget på 10 år; på den tid kan du gå fra at være helt nybegynder til at være en øvet pianist. Meget kan ske på 10 år. Af samme grund tilbyder Roland 10 års udvidet garanti på alle Rolands topmodeller**. Roland er hermed den første producent af digitale klaverer, der tilbyder 10 års garanti.


Læs mere og registrer dit produkt 


**Denne garanti gælder for alle HP/LX/HPi købt efter 1. december 2014 og registreret indenfor 12 måneder efter købet. Garantien gælder også for alle KF-10, DP603 og GP607 købt efter 1. Januar 2016 og registreret indenfor 12 måneder efter købet. 


Shop HP-700 Serien

 

Shop LX-700 Serien

 

Autoriseret Roland Piano Store

  • Tilfredshedsgaranti

  • Eget værksted

  • Hurtig og sikker handel

  • Lokale butikker