Information vedr. COVID-19

VI ÅBNER OP IGEN

Det er med stor glæde i stemmen, at vi nu kan annoncere, at vi fra mandag d. 20 april, åbner alle vores butikker op igen. 


I den forbindelse kommer vi til at gøre en ekstra indsats for at gøre købsoplevelsen sikker for både kunder og ansatte. 


 Vi begrænser antallet af kunder der må være i butikkerne ad gangen. Anvisningerne kan findes på døren ind til butikkerne. Vi skal dertil bede alle vores kunder afspritte sine hænder før de prøver vores musikinstrumenter. Vi opfordrer alle til holde ekstra afstand til hinanden. Slutteligt understreger vi, at enhver med sygdomssymptomer skal blive hjemme og ikke besøge vores butikker.

Bliv i bilen

Vi tilbyder også at levere bestilte varer direkte til bilen. På den måde kan du blive i bilen og undgå smittefare. 


 Sådan gør du: 

Du bestiller dine valgte varer til afhentning i vores butikker her på vores hjemmeside. Når du har modtaget bekræftelse på at din ordre ligger klar til afhentning, så ringer du blot til butikken og beder om at få leveret dine varer til bilen. Vi beder dig om at parkere din bil så tæt på døren som muligt. 

Bestil når det passer dig

Du kan som altid bestille trygt og sikkert i vores webshop, lige når det passer dig. Vi står klar til at levere dit nye instrument eller lydudstyr direkte til døren eller din nærmeste pakkeshop. Bestil i dag og få hurtig og sikker levering - med 30 dages fuld returret!

Du finder os her..

Vi glæder os til at se jer!


Bedste hilsner

BORG SOUND