Spring over

Shape

Opdag en verden af lydpræcision

 En hyldest til præcision og fransk lydteknologi

Opdag en verden af lydpræcision med Focal Shape-serien, en banebrydende kollektion af studiomonitorer designet til at løfte din musikproduktion til nye højder. Focal Shape-serien leverer enestående nøjagtighed i lydgengivelse. Uanset om du arbejder i et hjemmestudie eller et professionelt optagestudio, garanterer disse studiomonitorer transparent karakter og evnen til at afsløre selv de mindste nuancer i din musik.


Focal Shape-serien repræsenterer det ultimative inden for lydpræcision og akustisk gennemsigtighed og bærer stolt mærket "MADE IN FRANCE". Denne serie består af tre monitors, der er omhyggeligt designet og produceret i Frankrig for at imødekomme de mest krævende behov inden for professionel lydmonitorering.

Form dit eget lydunivers

Indfang den perfekte lyd med Focal Shape-serien

LAVET I FRANKRIG


Alle lavet i Frankrig, disse tre monitors leverer en bred og ekstremt præcis stereobillede samt bemærkelsesværdig akustisk gennemsigtighed.

DESIGNET TIL NEARFIELD-MONITORERING


Designet til at imødekomme behovene inden for nearfield-monitorering kombinerer Shape-monitorerne en opfindsomt design og talrige indstillinger optimeret til akustikken i små lytterum.

MAKSIMEREDE AKUSTISKE PRÆSTATIONER


Bassregisteret er artikuleret og kontrolleret. Den lavere mellemklasse og mellemklasse nyder godt af ekstrem neutralitet uden maskeeffekter, hvilket gør equalisering af disse essentielle registre meget lettere. Endelig er den nye diskant det, der ligger til grund for den meget høje definition, og den er også meget præcis i de meget høje frekvenser.