Spring over

Borg Sound Odense søger produktspecialist / sælger

Din profil

Du kendetegnes ved naturligt at give en ekstraordinær kundeservice og købsoplevelse. Du er vedholdende og målbevidst "købmand", med masser af karakter, passion, faglighed, musikforståelse, og ambition på det personlige plan.


For at blive en succes som sælger hos Borg Sound skal du være resultatorienteret, proaktiv og evne at drive salget. Du hjælper kunden med at finde det helt rigtige produkt, og til at få opfyldt kundens drøm om at spille musik.


Du får ansvaret for vores guitarafdeling i Borg Sound Odense, hvor du naturligvis selv spiller guitar og evt. andre instrumenter. Dertil laver du småreparationer på guitarer, som strengeskift, justering og intonering af hals, udskiftning af P.U.’er, afrensning og opfriskning af gribebræt og krop m.v.

Du har praktisk erfaring med indspilning af musik på computere, og er god til problemløsning og support.

Opgaverne som sælger er mange - du skal blandt andet:

  • Give vores kunder en fantastisk oplevelse når de handler hos Borg Sound
  • Gå forrest på gulvet og servicere opgaverne i butikken
  • Opnå gode salgstal
  • Sikre at butikken altid står helt skarpt

Vi kan tilbyde dig

Du bliver en del af dynamisk branche og en virksomhed i konstant udvikling. Jobbet som sælger hos Borg Sound er både udfordrende, krævende og spændende. Vi har stor succes med butikker i København, Odense og Næstved. Hos Borg Sound lykkes vi sammen, vi støtter, hjælper og løfter sammen. Du får derfor al den hjælp og støtte du har brug for, til at lykkes sammen med dine nye kollegaer.

Vi tilbyder en fast løn, gode kolleger, fælles mål, ansvar, frihed og udviklingsmuligheder. Du refererer til butikschefen.

Borg Sound er noget helt særligt

Vi vil være danskernes foretrukne musikinstrumentforhandler. Det er vores ambition at yde Danmarks bedste kundeoplevelse og det er noget vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer en lang række brands og vores kunder forventer en købsoplevelse ud over det sædvanlige. Det skal vi levere hver eneste dag, til hver eneste kunde.

Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for musikinstrumenter og udstyr og er du verdensmester i at inspirere og begejstre såvel kunder som kollegaer, så er det dig, vi søger!

Din arbejdsplads vil være i Borg Sound Odense (Kongensgade 69D, 5000 Odense C.), med arbejdstider placeret i vores åbningstider (se åbningstider). 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive til finn@borgsound.dk. Ellers send din ansøgning og et CV fil finn@borgsound.dk. Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi finder den rette.