Spring over

Trænger musiklokalet til nyt liv?

Få hjælp til at løse udfordringen i musiklokalet med BORGs gratis skole- og kulturservice. Efter aftale kommer en af vores dygtige medarbejdere og laver en grundig gennemgang af jeres behov og kommer med et skræddersyet tilbud på at løse opgaven.

Hvordan løser vi udfordringen i musiklokalet bedst og billigst?

Trænger musiklokalet til nyt liv? Få lavet en gratis og uforpligtende tilstandsrapport af dit musiklokale, musikskole eller øvelokale. Efter aftale kommer en af vores kompetente medarbejdere og laver en grundig gennemgang af jeres instrumenter og lydudstyr. Vi kommer med en faglig vurdering af jeres instrumenter og lydudstyrs tilstand. Efter vores besøg vil I modtage en fuld rapport, der indeholder vores observationer og tanker om hvert enkelt instrument og lydudstyr. Samtidig modtager I et udbedringstilbud, indeholdende en oversigt over det vi mener der kan repareres, samt hvilke instrumenter der er ved at være i deres livs efterår, og som skal overvejes at udskiftes.


Med en tilstandsrapport i hånden opnår I et værdifuldt styringsværktøj til både musiklæreren og ledelsen når der skal lægges budgetter og snakkes behov for skoleåret. Alt dette tilbyder vi jer kvit og frit. I kan kontakte os på 55 81 03 70 eller på mail@borgsound.dk og lave en aftale.


Eget værksted

Støjer jeres forstærkere? Har guitarerne brug for nye strenge? Eller har I et defekt elklaver? Hvad end problemet er, har vi løsningen. Vi har vores eget værksted med kompetente teknikere, der står klar til at hjælpe jer med alt fra små justeringer, til større tekniske reparationer. Vi henter og bringer jeres instrumenter og lydudstyr så det passer ind i jeres program.